Behandlinger

Permanent Makeup

Microblading bryn

Permanent makeup – Bryn

Er dine bryn for korte, for smalle eller for lyse, så  giver permanent makeup mulighed for korrektion. Brynene synes tættere og der kompenseres for manglende hår. Ved asymmetriske bryn, kan dette også korrigeres.

Når vi udfører permanent makeup/microblading,  tegner vi først en form som kunden skal godkende. Derefter tilføres huden farve med vores microblading teknik. Dette er den nyeste teknik indenfor pmu hvor farven bliver deponeret manuelt med speciallavet udstyr. Denne behandling giver særligt fine hårstrå, og endnu mere naturligt resultat.

 

Tatoveringen er semipermanent, hvilket betyder, at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år. Du skal forvente vedligeholdelse ca. en gang årligt.

 

Vi starter med en konsultation, hvor vi finder ud af, om vi kan indfrie dine forventninger og gennemgår kontraindikationer.

 

Under selve behandlingen vil vi tale facon, farver og korrigering af dit bryn – Via et helt bestemt opmålingsredskab sikrer vi, at dine bryns facon vil skabe balance i dit ansigt og hverken følge mode eller en fiks ide, men derimod er fastlagt ud fra ansigts- og øjenfacon samt det allerede eksisterende bryn. Dette tager lang tid, og gøres derfor ikke i konsultationen.

 

Et behandlingsforløb består som minimum ALTID af 2-3 behandlinger, inden resultatet er som ønsket. Den 1. Optegning er efter 4-6 uger. Efter behandlingen er 60 % af farven overskudsfarve, der vil forsvinde.

 

Betales der for et helt sæt bryn første gang, koster det 2995kr. 

 

 

Konsultation ifm microblading

Vi starter med en konsultation, hvor vi finder ud af, om vi kan indfrie dine forventninger og gennemgår kontraindikationer. Vi taler om form, farve og generelle ønsker.  

 

Vi tegner først en form op som vi kan tale ud fra, så du har en ide om hvor de kommer til at sidde og hvordan de kommer til at se ud ifht din morfologi (ansigtsform og muskulatur). 

 

Du kan her stille alle dine spørgsmål omkring microblading og behandlingen. 

 

 

 
Optegning microblading

Et behandlingsforløb består som minimum ALTID af 2-3 behandlinger, inden resultatet er som ønsket. Den 1. Optegning er efter 4-6 uger. Efter behandlingen er 60 % af farven overskudsfarve, der vil forsvinde.

 
Optegning microblading - 3. Gang
3D læber / lipliner med udtoning
3D læber / lipliner med udtoning - optegning
Vippefortætning (smal eyeliner)
Vippefortætning (smal eyeliner) optegning 4-6 uger (obligatorisk)